Direct naar de contentDirect naar de footer

Fietskledingvoordeel

Fietskledingvoordeel.nl is dé webshop voor iedereen die op zoek is naar fietskleding, fietsschoenen en -accessoires met een ongekend goede prijs-kwaliteitverhouding.

Of je nu een fanatieke wielrenner bent met een voorkeur voor het merk Castelli, de soepelste spinning- of mountainbikeschoenen wenst óf in één keer klaar wilt zijn met een volledige uitrustig: Fietskledingvoordeel.nl bedient fietsers in alle soorten en maten. Erg populair zijn onze complete fietskleding voordeelsets (zomer, winter en all seasons) van 21Virages. Naast dit eigen merk bevat ons rijke assortiment hooggewaardeerde merken als Castelli, Atlas, Sportful en Sidi.

En omdat je er met alleen wielerkleding (en uiteraard de fiets zelf) niet bent, vind je bij ons ook uiteenlopende accessoires en benodigdheden. Van fietshelm, fietsbril en fietspomp tot bandana, bidon en binnenband. Zowel fiets als fietser kunnen optimaal worden verzorgd met onze Cyclon onderhoudsproducten en Maxim sportvoeding. En ben je helemaal fietsklaar, maar zoek je nog iets ter inspiratie of ontspanning? Bestel dan een van de wielerboeken uit onze bijzondere boekencollectie!